Aslan bombayı patlattı! 37 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a 3 yıllık imzayı attı...

Aslan bombayı patlattı! 37 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a 3 yıllık imzayı attı...

Savunma hattına takviye yapma kararı alan Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, 37 milyon euroluk süper yıldız ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Young Boys'a mağlup olarak Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun bitimine az bir süre kala takviye operasyonunu hızlandıran Galatasaray, bombayı patlattı.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandıran bir transfere imza attı. Aslan, 37 milyon euroluk süper yıldız ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin aktardığına göre; Galatasaray, son olarak Atletico Madrid formasını terleten İspanyol savunma oyuncusu Mario Hermoso transferinde mutlu sona ulaştı. Aslan'ın 29 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin Hermoso'ya imza parası dahil 5.3 milyon euro ödeme yapacağı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 29 yaşındaki stoper için bugüne dek toplamda 37,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Mario Hermoso - Oyuncu profili | Transfermarkt

Aslan'ın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN