Aslan 106 milyon euroluk bombayı patlattı! Dünya yıldızı Galatasaray'a imzayı attı...

Aslan 106 milyon euroluk bombayı patlattı! Dünya yıldızı Galatasaray'a imzayı attı...

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, 106 milyon euroluk süper yıldızı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, 106 milyon euroluk gol makinesiyle anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı ekip, yılın transfer bombasını patlattı.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, bombayı patlattı. Hücum hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, tarihi bir transfer anlaşmasına imza attı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi ve son olarak Gabriel Sara'yı transfer eden Galatasaray, hücum hattına bir takviye daha yaptı. Aslan, 106 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, İtalyan devi Napoli formasını terleten golcü oyuncu Victor Osimhen transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılı ekibin, golcü oyuncuyu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı belirtildi. Güncel piyasa değeri 100 milyon euro olan golcü futbolcu için bugüne dek toplamda 106 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

25 yaşındaki süper yıldız geçen sezon Napoli forması altında 32 müsabakada 17 gol 4 asistlik katkı sundu. Nijeryalı golcü futbolcu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 223 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 114 gol 28 asiste imza attı.

Galatasaray, Victor Osimhen için büyük ölçüde anlaşma sağladı, İtalya'ya gidiyorlar"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN