Arda Turan'dan iki yıldıza kanca! Anlaşmalar an meselesi

Arda Turan'dan iki yıldıza kanca! Anlaşmalar an meselesi

Süper Lig'e yükselen İstanbul temsilcisi Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan Fenerbahçe ve Galatasaray'dan birer transfer yapmayı planlıyor. Turan, Galatasaray’ın orta sahadaki yıldızı Ryan Sergio Oliveira’yı, Mourinho'nun gözden çıkarttığı Ryan Kent için kesenin ağzını açtı.

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul temsilcisinin son olarak Galatasaray'dan Sergio Oliveira'yı gündemine aldığı iddia edildi.

KENT İÇİN DEVREDELER

Fanatik'in haberine göre; Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'i de listesine aldığı bildirildi.

İNGİLTERE Mİ DÖNECEK?

Fenerbahçe'nin yıldızı Ryan Kent'in, İngiltere'ye döneceği konuşuluyordu. İngiltere Championship kulübü Leeds United'ın yıldız futbolcuyu istediği bildiriliyordu. Ancak Kent için somut hamle, Eyüpspor'dan geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN