Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Carlo Ancelotti kararını verdi, İtalya devi kesenin ağzını açtı. Hayırlı uğurlu olsun

Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Carlo Ancelotti kararını verdi, İtalya devi kesenin ağzını açtı. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den İspanya devi Real Madrid'de transfer olan Arda Güler, EURO 2024'te A Milli Takım'la adeta şov yaptı. Gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Güler'in kariyeri nasıl olacak merak konusu oldu. Real kariyeri merak konusu olan genç yetenek için karar verildi. Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Carlo Ancelotti kararını verdi, İtalya devi kesenin ağzını açtı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

EURO 2024'te A Milli Takım ile adeta şov yapan Arda Güler, dev kulüplerin radarına girmiş durumda. Genç yaşına rağmen sahada adeta şov yapan Güler'in kariyeri merak konusu oldu. Real Madrid'den ayrılacak mı ayrılmayacak mı merak konusu olan Güler için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Carlo Ancelotti kararını verdi, İtalya devi kesenin ağzını açtı. Hayırlı uğurlu olsun.

ARDA GÜLER REAL MADRID'DEN AYRILIYOR

Arda Güler dev kulüplerin radarına girmeye devam ediyor. EURO 2024'te A Milli Takım ile başarılı bir performans gösteren Güler'in kariyeri merak konusu oldu. Ortaya atılan son iddia ortalığı karıştırdı. Akşam'da yer alan habere göre Real Madrid'in Türk futbolcusu Arda Güler'e Milan'ın talip olduğu ileri sürüldü.

yeni-proje-2024-07-15t005545-790.jpg

CARLO ANCELOTTI KARARINI VERDİ! İTALYA DEVİ KESENİN AĞZINI AÇTI

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan elenmesinin ardından Arda Güler, Real Madrid'e dönecek olsa da genç futbolcu hakkındaki transfer söylentileri de devam ediyor. Haberde özellikle İtalyan devi Milan'ın Arda ile ilgilendiği Türk futbolcuyu kiralamak istediği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-15t005602-758.jpg

Milan'ın teklifini geri çeviren Real Madrid yönetiminin ise Arda Güler konusunda çok net olduğu ve 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu bırakmak istemediği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN