Arda Güler Real Madrid ile ipleri koparttı yuvasına geri dönüyor! Acun Ilıcalı resmen devreye girdi. Hayırlı uğurlu olsun

Arda Güler Real Madrid ile ipleri koparttı yuvasına geri dönüyor! Acun Ilıcalı resmen devreye girdi. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den büyük umutlarla İspanya devi Real Madrid'de dönen Arda Güler, sezon başında gösterdiği performansın arkasında kalmış durumda. Özellikle başarılı teknik direktör Carlo Ancelotti ile bir türlü yıldızı uyuşmayan milli yıldız kararını verdi. Arda Güler Real Madrid ile ipleri koparttı yuvasına geri dönüyor! Acun Ilıcalı resmen devreye girdi. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

İspanya devi Real Madrid'de transferi ile gündeme bomba gibi düşen Arda Güler'in geleceği merak konusu olmuş durumda. Sezon başında performansıyla herkesin beğenisini kazanan milli yıldızın forma şansı bulamaması performansında düşüşe neden olmuş durumda. Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılması iddia edilirken gelen son dakika bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Arda Güler Real Madrid ile ipleri koparttı yuvasına geri dönüyor! Acun Ilıcalı resmen devreye girdi. Hayırlı uğurlu olsun.

ARDA GÜLER REAL MADRID İLE İPLERİ KOPARTTI YUVASINA GERİ DÖNÜYOR

Atletico Madrid - Real Madrid maçı sonrası Arda Güler’in Carlo Ancelotti’ye "Hocam, eğer seviyemi oynamayacak kadar yetersiz görüyorsan ayrılacağım." sözleri gündemdeki yerini korurken ilginç bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu için tekrardan harekete geçtiği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-10-21t160522-763.jpg

ACUN ILICALI RESMEN DEVREYE GİRDİ! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Spor kulislerinde ortaya atılan iddialara göre Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın Arda Güler ile özel bir görüşme yapacağı öne sürüldü. Arda Güler’in kesin ve son kararını merak eden Fenerbahçe’de Arda Güler heyecanı yaşanırken Acun Ilıcalı’nın da Arda Güler’in kararına göre hareket edeceği konuşuluyor.

yeni-proje-2024-10-21t160543-011.jpg

Bu iddialar sonrası Fenerbahçe yönetiminden Arda Güler ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Yapılan açıklamalar ile birlikte sizi tekrardan bilgilendireceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN