Andy Murray'den emeklilik kararı

Andy Murray'den emeklilik kararı

Üç Grand Slam ve iki Olimpiyat altın madalyası sahibi Andy Murray, Paris Olimpiyatları'nın ardından tenis kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

İki kez Olimpiyat tekler şampiyonu olan tenisçi Andy Murray, Paris Olimpiyat Oyunları'nın ardından kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Resim

Murray, X'te yaptığı paylaşımda "Son tenis turnuvam için Paris'e geldim. Britanya için yarışmak kariyerimin açık ara en unutulmaz haftalarıydı ve bunu son bir kez daha yapmaktan son derece gururluyum" ifadelerini kullandı.

Britanya'nın yetiştirdiği en büyük efsanelerden Murray, kariyerinde üç Grand Slam şampiyonluğunun yanı sıra 2012 ve 2016 yıllarında Olimpiyat tekler altın madalyasını da kazandı.

Olimpiyatlardaki tenis müsabakaları 27 Temmuz'da başlayacak ve Murray hem tekler hem de çiftler kategorilerinde mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN