Ancelotti'nin Arda'yı ilginç oynatmama nedeni! Maç sonu Arda'yla özel toplantı

Ancelotti'nin Arda'yı ilginç oynatmama nedeni! Maç sonu Arda'yla özel toplantı

Mili yıldızımız Arda Güler dün Real Madrid'in Celta Vigo'yu 2-1 yendiği mücadelede süre almadı. Carlo Ancelotti'nin Arda'yı oyuna almama nedeni ise şaşırttı.

LaLiga'nın 10. haftasında Celta Vigo'yu deplasmanda Mpabbe ve Vinicius Junior'un golleriyle 2-1 mağlup eden Real Madrid'de milli futbolcumuz Arda Güler forma şansı bulamamıştı.

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; teknik direktörü Carlo Ancelotti, karşılaşmanın ardından Arda Güler ile kısa süreli bir toplantı gerçekleştirdi.

'MİLLİ TAKIMDA OYNADIN'

Ancelotti, 19 yaşındaki genç yeteneğe, "Milli takımında çok fazla oynadın, bugün Ceballos'u oyuna almayı tercih ettim." dediği aktarıldı.

Arda milli takımla beraber Karadağ ve İzlanda maçlarına ilk 11'de başlamıştı. Milli yıldızımız sahadan 1 golle ayrılmıştı.

Ancelotti'nin Ceballos'u oynatmasındaki bir diğer sebebin sakatlıktan dönen futbolcuya dinamizm kazandırmak olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN