Altın madalyalı Thomas Ceccon parkta uyudu!

Altın madalyalı Thomas Ceccon parkta uyudu!

Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları'nda erkekler 100 metre sırtüstü branşında altın madalya kazanan İtalyan yüzücü Thomas Ceccon'un parkta uyuduğu görüntü şoke etti. İtalya Yüzme Federasyonu (FIN) konuya ilişkin bir açıklama yaparak görüntünün olimpiyat köyündeki yaşam koşullarıyla herhangi bir ilgisi olmadığını açıkladı.

Erkekler sırtüstü 100 metre branşında altın madalya kazanan İtalyan yüzücü Thomas Ceccon'un Paris'teki olimpiyat köyünde çimlerin üzerinde uyuduğu sırada çekilen bie video, sporcuların barınmasıyla ilgili tartışmaları tekrar gündeme getirdi.

Suudi kürekçi Husein Alireza tarafından yayımlanan videoda, İtalyan yüzücünün bir parkta, yerde çimlerin üzerinde uyuduğu görülüyor.

FIN İDDİALARI YALANLADI

İtalya Yüzme Federasyonu konuyla ilgili açıklama yaparak videonun, olimpiyat köyündeki yaşam koşullarıyla herhangi bir ilgisi olmadığını belirtti. İtalyan haber ajansı ANSA'nın aktardığına göre FIN, videonun gündüz çekildiğini belirterek "Sadece bir şekerlemeydi" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE ŞİKAYET ETMİŞTİ

Öte yandan, İtalyan yüzücü Ceccon daha önce de sporcuların köydeki durumundan şikayet ederek, yemek ve ulaşımın kötü olduğunu söylemişti. Cumartesi günü 1500 serbest stil finallerine katılmaya hak kazanan bir başka İtalyan yüzücü Gregorio Paltrinieri de klima olmadığı için iyi uyuyamadığından şikayet ederek köyün, "şimdiye kadar yaşadığı en kötü yer" olduğunu vurgulamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN