Ali Koç transfer çitasını yükseltti! Barcelona'nın 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Ali Koç transfer çitasını yükseltti! Barcelona'nın 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Ali Koç transfer çitasını yükseltti! Barcelona'nın 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldız ile anlaşan sarı-lacivertlilerde transfer müjdeleri peş peşe geliyor. Başkan Ali Koç transfer çitasını yükseltti! Barcelona'nın 30 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

ALİ KOÇ TRANSFER ÇİTASINI YÜKSELTTİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattı için önemli yıldızlarla masaya oturan sarı-lacivertlilerde yeni bir bomba haber geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Portekizli 10 numara Joao Felix için temaslara geçti. Barcelona'da kiralık geçiren ve opsiyonu kullanılmayan Joao Felix için en ciddi taliplerden birinin F.Bahçe olduğunu yazdı.

yeni-proje-2024-07-18t095012-611.jpg

BARCELONA'NIN 30 MİLYON EUROLUK YILDIZI FENERBAHÇE'YE GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Joao Felix'in kiralık oynadığı Barcelona'da gelecek sezonlar için istenmediği ve Atletico Madrid'in de oyuncunun yüksek maaşından kurtulmak istediği yazıldı. 24 yaşındaki hücum oyuncusunun en ciddi taliplerinin ise Jose Mourinho faktörüyle birlikte F.Bahçe ve İngiltere Premier Lig'de son sezonlarda güçlü transferlere imza atan Aston Villa olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-07-18t095024-443.jpg

Benfi ca altyapısında yetişen Joao Felix, 2019'da 127 milyon 200 bin euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid'e transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN