Ali Koç taraftarlara yılın müjdesini verdi! Milan'ın forveti Fenerbahçe'ye imzayı atıyor. Jose Mourinho ikna etti getiriyor

Ali Koç taraftarlara yılın müjdesini verdi! Milan'ın forveti Fenerbahçe'ye imzayı atıyor. Jose Mourinho ikna etti getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile antrenmanlara devam eden sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Forvet arayışında olan Kanarya'dan sıcak bir haber geldi. Ali Koç taraftarlara yılın müjdesini verdi! Milan'ın forveti Fenerbahçe'ye imzayı atıyor. Jose Mourinho ikna etti getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde sürpriz transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları şaşkına çevirdi. Başkan Ali Koç taraftarlara yılın müjdesini verdi! Milan'ın forveti Fenerbahçe'ye imzayı atıyor. Jose Mourinho ikna etti getiriyor.

ALİ KOÇ TARAFTARLARA YILIN MÜJDESİNİ VERDİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle forvet hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler sürpriz bir transferi duyurdu. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Sevilla'dan Youssef En Nesyri için 30 milyon Euro teklif ettiği ancak maliyetli olduğu için gözünü Luka Jovic'e çevirdiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-19t102120-856.jpg

MILAN'IN GORVETİ FENERBAHÇE'YE İMZAYI ATIYOR! JOSE MOURINHO İKNA ETTİ GELİYOR

Son birkaç saat içinde Fenerbahçe, Luka Jovic için bir görüşme yaptı. Bugüne kadar İstanbul kulübünün yöneticileri ile oyuncunun menajerleri arasında bilgi temasları oldu. Ancak önümüzdeki günlerde Fenerbahçe, Jovic'i almak için AC Milan yöneticileriyle gerçek bir müzakereye başlayabilir. AC Milan, en az 5 milyon Euro tutarındaki teklifleri değerlendirecek. Bu rakam başka bir forvetin transferi için kullanılacak.

yeni-proje-2024-07-19t102134-088.jpg

AC Milan Luka Jovic'in sözleşmesini 1 yıl uzattıktan sadece haftalar sonra ayrılığını görebilir. Fenerbahçe, Sırp oyuncu için temasa geçti. Transfer uygunluğunu sordu. Ancak bu görüşmelerin erken bir aşamada.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN