Serdar Dursun, İsmail Yüksek ve Cengiz Ünder'e hayran kaldı Fenerbahçe'ye imza atmak için yola çıktı

Serdar Dursun, İsmail Yüksek ve Cengiz Ünder'e hayran kaldı Fenerbahçe'ye imza atmak için yola çıktı

(FB Haberleri / Spor Haberleri) Bir dönem Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Lüksemburglu orta saha için girişimlere başlayan Fenerbahçe, piyasa değeri 14 milyon euro (460 milyon lira) olan yıldız futbolcuyla görüşmelere başladı. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...

Miha Zajc ve Rade Krunic'ten beklenen veriri alamayan Fenerbahçe'nin orta sahayı güçlendirmek için harekete geçtiği, Ali Koç'ın görevlendirdiği Mario Branco'nun sezon sonunda Mainz'la kontratı sona erecek yıldız futbolcu için talimat verdiği kaydedildi. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...

FENERBAHÇE BARREİRO İÇİN DEVREYE GİRDİ

Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan tecrübeli orta saha için transfer görüşmelerinin başladığı öğrenildi. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Mainz forması giyen Leandro Barreiro için harekete geçti.

BUNDESLİGA'DAN TALİPLERİ VAR

Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan 24 yaşındaki orta sahanın transferi konusunda ilk görüşmenin gerçekleştirildiği belirtildi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Leandro Barreiro için Almanya'dan kulüplerin de ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

PİYASA DEĞERİ 14 MİLYON EURO

24 yaşındaki orta saha bu sezon Mainz'da 28 maçta forma şansı buldu. Lüksemburglu yıldız bu karşılaşmalarda 2361 dakika sahada kaldı ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Leandro Barreiro'nun Mainz ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

leandro-barreiro-martins-fsv-mainz-05-1576506681-28431.jpg

Racing FC Union Luxemburg altyapısında futbola başlayan Leonardo Barreiro, 2016-2017 sezonu başında bedelsiz olarak Mainz'ın yolunu tuttu. Lüksemburg Milli Takımı'nda 56 maça çıkan 24 yaşındaki orta saha 2 kez gol sevinci yaşadı.

BARREİRO FENERBAHÇE'NİN YILDIZLARINI İYİ TANIYOR

İsmail Kartal'ın devre arasında getirdiği Krunic'ten pek de memnun kalmayan Ali Koç'un Boşnak futbolcunun yerini Leandro Barreiro ile doldurmayı planladığı öğrenilirken, Mario Branco'nun oyuncunun menajeri Magnús Agnar Magnússon ile görüşmelere başladığı bildirildi.

3-3 BİTEN MAÇTAN SONRA KUNTZ'UN İSTİFASI İSTENMİŞTİ

Barreiro UEFA Uluslar Ligi C Grubu'nda Türkiye Milli Takımı'na karşı mücadele etmiş 3-3 biten Lüksemburg-Türkiye maçında oldukça başarılı bir performans sergilemişti. O maçta Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek gol atarken, 2-0 biten ilk karşılaşmada ise yine başka bir Fenerbahçeli yıldız Serdar Dursun golle tanışmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN