Ali Koç, kendisine 'züppe' diyen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu öve öve bitiremedi! "Sayın başkan ve yönetimi..."

Ali Koç, kendisine 'züppe' diyen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu öve öve bitiremedi! "Sayın başkan ve yönetimi..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı bir açıklamada kendisi için 'Züppe' ifadesini kullanan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi hakkında övgü dolu açıklamalara imza atarak herkesi şaşırttı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) gerçekleştirilen seçim hakkında çarpıcı açıklamalara imza atan sarı-lacivertli ekibin başkanı Koç, TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

TFF'de yaşanan başkan ve yönetim değişikliğini doğru bulduğunu açıklayan Koç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Adalet isteyenlerin, haklı rekabet isteyenlerin, demokrasiye inananların, eski yönetimle futbolun bir adım daha ileri gitmeyeceğine inananların birlik ve beraberliği kazandı. Bu seçim sonuçlarının ileri dönük olarak Türkiye’de futbolun özgür ve bağımsız olmasının ne kadar istendiğini de gösterdiğini söyleyebiliriz. Türkiye sporda dünya çapında bir ülke olacaksa tabi devletin çorbada payı olacak. Biz kurulların oluşumunda liyakat bazlı seçimlerin olmasını istiyoruz. Bir kulübün tahtası kapandığı zaman sihirli elin değmesini istemiyoruz. Biz özgür ve bağımsız futbol istiyoruz. Başkan olarak şunu söyleyebilirim. Değişimin kazanması daha iyi oldu. Yıllar sonra o malum unsurları içinde bulundurmayan bir federasyon geldi. Fenerbahçe ile ilişkileri nasıl olur bilemem, bu saatten sonra söylemler değil eylemler önemli.

Sayın başkan ve yönetimi adil iklimi sağlayabilirlerse buna en büyük desteği Fenerbahçe verir ama gidenlerin sağlayamayacağı kesindi. Bu değişimin olması iyi oldu. Gidenin arkasından konuşmak istemiyorum ama Fenerbahçe’ye büyük maliyeti oldu"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN