Ali Koç, İsmail Kartal, yönetim; Fenerbahçe'de komple istifa sesleri: Olmadı yapamadık...

Ali Koç, İsmail Kartal, yönetim; Fenerbahçe'de komple istifa sesleri: Olmadı yapamadık...

(FB Son Dakika Haberleri) Sivasspor deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan ve ezeli rakibi Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de fatura Ali Koç ve İsmail Kartal'a kesildi...

Fenerbahçe’nin Sivas deplasmanında 2 puan kaybetmesinin ardından SkySpor kanalında Ali Koç, yönetim ve İsmail Kartal hakkında çok sert ifadeler kullanan Batuhan Karadeniz, tüm kurumları istifaya davet ederkek ‘Taraftara olmadı, yapamadık, özür dileriz deyin’ ifadelerini kullandı. İşte Karadeniz’in değerlendirmeleri…

GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU

Kimse hayal kurmasın bu sezonun şampiyonu Galatasaray'dır, zaten hak eden taraf da Galatasaray'dı. Galatasaray boş işlerle uğraşmayan yalandan algı yaratmadan çatır çatır şampiyon olmuştur. TFF sana Karagümrük maçını oynama diyor sen Süper Kupa'yı Galatasaray'a hediye edip bu maça çıkıyorsun, gördünüz mü oyuncuların yürüyecek hali yoktu.

200 MİLYON EURO'LUK KADRO 0 ÇEKTİ

90+10'da oyuna giren Joshua King neden girdi, bana bunu biri anlatsın. King 1 dakika oyunda kaldı, sadece 1 dakika. Bu akıl mantık işi değil bunu futboldan anlayan bir hoca yapamaz. Okan Buruk'un İcardi'ye güvendiği kadar İsmail Kartal Dzeko'ya güvenmedi. Kaçan şampiyonluk Ali Koç ve İsmail Kartal'a yazar. İsmail Kartal Dzeko'yu, Tadic'i kendine küstürdü ve abuk sabuk işler yaptı. 200 milyon euro'luk kadroyla 0 kupa!

depophotos-18279892.jpeg

ALİ KOÇ İSMAİL KARTAL İLE BİRLİKTE İSTİFA ETMELİ

Sayın Ali Koç ve İsmail Kartal beraber istifa etmeli. 11. haftadan beri Fenerbahçe iyi oynamıyor, kötü oynuyor, çekirge bir sıçrar iki sıçrar dedik fakat siz her defasında İsmail Kartal'ın arkasında durdunuz, bunun bir faturası var ve Ali Koç ile İsmail Kartal 'olmadı yapamadık, özür diliyoruz, teşekkür ederiz' deyip istifa etmeli. Dzeko oyundan çıktı ve soyunma odasına indi, bu ne demektir biliyor musunuz? Şampiyonluk gitti, benim artık inancım kalmadı demektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN