Ali Koç, 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Ali Koç, 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe maçında yaşanan olaylarla ilgili 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ile oynanan müsabaka sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle harekete geçti. Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen maç öncesi, esnası ve sonrasında yaşanan olaylar, Fenerbahçe Kulübü ve Başkanı Ali Koç’un dikkatinden kaçmadı. Maçta yaşanan olaylarla ilgili olarak 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yaşananların ciddiyeti vurgulandı. Kulübün ve başkan Ali Koç’un olaylar karşısında adım atmaktan çekinmeyeceği ifade edilerek, "Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Ligi’nin 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır" denildi.

Açıklamada, yapılan suç duyuruları neticesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulandığı ve diğer şüphelilere ise 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında işlem yapılarak tedbir kararları uygulandığı belirtildi. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) nezdinde de konuya ilişkin görüşmelerin titizlikle yürütüldüğü ve sürecin dikkatle takip edildiği kaydedildi.

Maç öncesinde yaşanan gerginlik, karşılaşma sırasında doruk noktasına ulaşmış, ardından stadyum dışında da devam eden olaylar, güvenlik güçlerini harekete geçirmişti. Fenerbahçe Kulübü, bu olayların hem sporun ruhuna aykırı olduğunu hem de kulübün itibarını zedelediğini belirterek, sorumluların cezalandırılması için hukuki yollara başvurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN