Ali Koç 48 saat süre vermişti! Dünya yıldızından Fenerbahçelilere büyük müjde geldi: Hayırlı olsun

Ali Koç 48 saat süre vermişti! Dünya yıldızından Fenerbahçelilere büyük müjde geldi: Hayırlı olsun

Fenerbahçe'de transfer tartışması son buldu. Dünya yıldızından müjdeli haber, Ali Koç'un sabrı tükenmeden geldi. Taraftarı heyecanlandıran transfer şimdiden hayırlı olsun. İşte dev transferin detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Ali Koç'un 48 saat verdiği transferde beklenen yanıt geldi. Jose Mourinho'nun çok istediği bu transfer taraftarı heyecanlandırdı. Fenerbahçe camiasına dev transfer şimdiden hayırlı olsun. İşte o transfer...

OLUMLU YÖNDE AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe, Sevilla'nın yıldız forveti Youssef En-Nesyri'nin transferinde sona yaklaştı. Sevilla Basın Sözcüsü Javier Santos, yaptığı açıklamada, En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye katılmasının çok yakın olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı bir konuşmada, teknik direktör José Mourinho'nun çok istediği futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeler hakkında bilgi vermişti. Koç, sabırlarının tükendiğini ve futbolcuya ve kulübüne 48 saat süre verdiklerini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Sevilla'dan olumlu yönde bir açıklama gelmesi dikkat çekti.

youssef-en-nesyri.jpg

YOUSSEF EN-NESYRİ KİMDİR?

Youssef En-Nesyri, 26 yaşında ve Faslı bir futbolcudur. Sevilla FC'de forma giyen En-Nesyri, santrafor pozisyonunda oynamaktadır. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken En-Nesyri, 15 gol ve 5 asistle takımına önemli katkılarda bulundu. Transfermarkt verilerine göre, oyuncunun piyasa değeri 20 milyon Euro olarak değerlendirilmektedir.

gettyimages-1229462001-1.jpg

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER HAMLESİ

Fenerbahçe'nin bu transferdeki kararlı tutumu, taraftarları heyecanlandırmış durumda. Ali Koç'un verdiği 48 saatlik sürenin ardından Sevilla'dan gelen olumlu açıklama, transferin yakın zamanda tamamlanabileceği sinyallerini veriyor. José Mourinho'nun takımında görmek istediği En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye katılması, sarı-lacivertli ekibin hücum hattını güçlendirecek önemli bir adım olacak.

Fenerbahçe'nin bu transfer hamlesi, Türkiye Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir giriş yapma hedeflerinin bir parçası olarak görülüyor. En-Nesyri'nin yetenekleri ve golcülüğü ile Fenerbahçe'nin hücum gücünü artırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN