Alex de Souza'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! Galatasaray'ın efsane ismini öve öve bitiremedi...

Alex de Souza'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! Galatasaray'ın efsane ismini öve öve bitiremedi...

Fenerbahçe'nin efsane ismi Brezilyalı teknik adam Alex de Souza, Galatasaray'ın efsane ismini öve öve bitiremedi. Brezilyalı teknik adamın açıklamaları sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Antalyaspor'un Brezilyalı teknik adamı Alex de Souza, Galatasaray'ın efsane ismi hakkında övgü dolu açıklamalara imza attı. Brezilyalı genç teknik adamın açıklamaları sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Rafine TV'de Merve Toy'un sorularını yanıtlayan genç teknik adam kendisine yöneltilen "Hagi mi Alex mi?" sorusuna verdiği yanıtla Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

"HAGİ'Yİ İZLEYEREK BÜYÜDÜM"

Galatasaray'ın unutulmaz ismi Rumen futbol efsanesi Gheorghe Hagi'nin kendisinden daha iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayan genç teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ben her zaman onu bir referans olarak aldım. Benden önce başladı benden önce bitirdi. Ben her zaman Hagi’yi seçtim. Hagi’nin Romanya Milli Takımı’nda da oynadığını hatırlatan Alex, “Ben 94 Dünya Kupası’nda 17 yaşındaydım. O dönemde Hagi çoktan Galatasaray’a gelmişti ve ben o dönemden beri izliyordum. Hagi o dönemden beri tanıdığım bir oyuncu aslında. Bana kim sorarsa şu ana kadar hep Hagi dedim, çünkü ben onu izleyerek büyüdüm"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN