Al-Ittıhad'dan Rudiger'e dev teklif

Al-Ittıhad'dan Rudiger'e dev teklif

Real Madrid'in başarılı stoperi Antonio Rudiger'e dev bir teklif geldi. Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ittıhad, yıldız futbolcu için kesenin ağzını açtı.

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, önümüzdeki sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Eflatun-Beyazlı ekibin futbolcularına ise teklif yağıyor. Real Madrid'in dünyaca ünlü stoperi Antonio Rudiger için Suudi Arabistan'dan dev bir teklif geldi.

Resim

Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al-Ittıhad, Alman yıldız için kesenin ağzını açtı. Al-Ittihad, transfer etmek istediği Real Madrid'in stoperi Antonio Rüdiger için yıllık 13 milyon euroluk maaş önerecek. Real Madrid ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek Rudiger, kararını kısa süre içinde Suudi Arabistan kulübüne iletecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN