Acun Ilıcalı'ya 'Senin fikrini kim ne yapsın?' demişti! Ümit Özat Acun Ilıcalı'nın kanalında işe başladı...

Acun Ilıcalı'ya 'Senin fikrini kim ne yapsın?' demişti! Ümit Özat Acun Ilıcalı'nın kanalında işe başladı...

Geçtiğimiz Nisan ayında Acun Ilıcalı'yı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza atan Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, sürpriz bir karara imza atarak Ilıcalı'nın kanalında işe başladı.

Nisan ayında 'Sözde Futbol' adlı programda Acun Ilıcalı'yı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza atan Fenerbahçe'nin efsane ismi ve spor yorumcusu Ümit Özat, sürpriz bir karara imza atarak Acun Ilıcalı'nın kanalında işe başladı. Özat'ın bu tercihi futbolseverlerde şaşkınlık yarattı.

Teknik direktörlük kariyerine ara vererek uzun yıllardır yorumculuk yapan Ümit Özat'ın yeni kanalı belli oldu. Nisan ayında Acun Ilıcalı'yı hedef alan açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Özat, Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8,5 kanalında yorumcu olarak işe başladı.

Kanarya'nın unutulmaz ismi TV8,5'ta izleyiciyle buluşan 'Top Bizde' adlı programda yer alacak. Söz konusu kararı sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Özat "An itibari ile tv8.5 dayız Top Bizde" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Özat, Nisan ayında yaptığı açıklamada Ilıcalı hakkında sert ifadelere kullanarak “Fenerbahçe'nin başına bir de Acun Ilıcalı çıktı arkadaşlar. Yav kardeşim, sen ne kadar çok bilmişsin ya. Senin paran pulun olmasa senin fikrini kim ne yapsın? Sen param pulum var diye konuşuyorsun. Çıkmışsın orda hakemin verdiği faulü anlatıyorsun ya." şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN