Acun Ilıcalı bombayı patlatıyor! Mourinho istedi Acun özel uçağıyla getiriyor: 18 milyon euroluk yıldız hayırlı olsun

Acun Ilıcalı bombayı patlatıyor! Mourinho istedi Acun özel uçağıyla getiriyor: 18 milyon euroluk yıldız hayırlı olsun

Acun Ilıcalı bu kez bombayı patlattı! Mourinho istedi, Acun Ilıcalı özel uçağıyla getiriyor! 18 milyon euroluk yeni yıldız Fenerbahçe'ye hayırlı olsun...

TUNACAN ATALAY

Fenerbahçe'de transfer sezonu hareketli geçiyor! Sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Acun Ilıcalı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'da forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Pierre-Emile Højbjerg için resmi temaslara başladı.

ACUN ILICALI DEVREDE

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Acun Ilıcalı, Pierre-Emile Højbjerg'in transferi için İngiltere'ye giderek Tottenham Hotspur yetkilileri ile görüşmelere başladı. Ilıcalı'nın, Højbjerg'in transferini bitirmek için tüm imkanları seferber ettiği öğrenildi. 28 yaşındaki Danimarkalı yıldız, oyun kurucu özelliği ve sahadaki liderliğiyle tanınıyor. Fenerbahçe'nin orta saha rotasyonuna büyük katkı sağlaması beklenen Højbjerg'in transferi, sarı-lacivertli taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

PİERRE-EMİLE HØJBJERG KİMDİR?

Pierre-Emile Hojbjerg: Tottenham want Southampton captain in summer | Football News | Sky Sports

1995 doğumlu Pierre-Emile Højbjerg, kariyerine FC Kopenhag altyapısında başladıktan sonra Bayern Münih'in dikkatini çekmiş ve Almanya'ya transfer olmuştu. Bayern Münih'te forma giydiği dönemde kendini gösteren Danimarkalı futbolcu, daha sonra Augsburg ve Schalke 04 gibi Bundesliga takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2016 yılında Southampton'a transfer olan Højbjerg, burada gösterdiği başarılı performansla Premier Lig'in önemli oyuncularından biri haline geldi ve 2020 yılında Tottenham Hotspur'a transfer oldu.

HØJBJERG'İN PERFORMANSINA GENEL BAKIŞ

Pierre-Emile Hojbjerg: Southampton midfielder completes Tottenham medical | Football News | Sky Sports

Pierre-Emile Højbjerg, Tottenham Hotspur formasıyla gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor. Premier Lig'de bugüne kadar 100'den fazla maça çıkan Danimarkalı oyuncu, defansif orta saha pozisyonunda görev yapıyor ve takımının en önemli isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Güçlü fiziği, top kapma yeteneği ve oyun görüşü ile Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlaması beklenen Højbjerg, transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Pierre Emile Hojbjerg'den Fenerbahçe sorusuna yanıt!

FENERBAHÇE TARAFTARINDA BÜYÜK HEYECAN

Fenerbahçe taraftarları, Acun Ilıcalı'nın Højbjerg için başlattığı resmi temaslardan büyük heyecan duyuyor. Sarı-lacivertli ekibin bu sezon şampiyonluk yolunda önemli adımlar atmak istediği biliniyor ve Højbjerg transferinin bu hedef doğrultusunda kritik bir hamle olacağı düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN