Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oluyor! Sürpriz teklif

Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oluyor! Sürpriz teklif

Trabzonspor'dan ayrıldığı günden bu yana takım çalıştırmayan Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oluyor. Deneyimli teknik adama sürpriz bir teklif geldiği öne sürüldü.

Sezona Trabzonspor'da başlayan ancak alınan başarısız sonuçların ardından bordo-mavili ekipteki görevine son verilen Abdullah Avcı, yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde Karadeniz ekibiyle hem Avrupa Ligi'nden hem Konferans Ligi'nden elenen Abdullah Avcı, Trabzonspor'dan ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih etmişti.

Yeni durağı merak konusu olan deneyimli teknik adam hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Hazal Palavar'ın aktardığına göre; Deneyimli teknik adam Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile masaya oturdu.

Azeri ekibinin yönetimiyle masaya oturan deneyimli teknik adam yönetimden süre istedi. Avcı'ya Suudi Arabistan'dan da teklif geldiği öne sürüldü. Avcı'nın kısa süre içerisinde geleceği hakkında karar vermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN