Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Bordo-mavili ekibin yıldız ismi sözleşmesindeki maddeyi aktif hale getirerek takıma veda etti.

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Bordo-mavili ekip, tecrübeli teknik adamın vazgeçilmez ismi Thomas Meunier ile yollarını resmen ayırdı. Tecrübeli savunma oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan bordo-mavili ekipte süpriz bir ayrılık yaşandı.

Fırtına, geçtiğimiz kış transfer döneminde Abdullah Avcu'nın ısrarları sonucunda bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier ile yollarını ayırdı.

Belçikalı sağ bek, sözleşmesindeki ayrılık opsiyonuyla ilgili maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala Trabzonspor ile olan mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.

SON DAKİKA | Trabzonspor'da şok ayrılık: Meunier o maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala veda etti

Tecrübeli futbolcunun yeni sezonda Fransız ekibi Lille formasını terletmesi bekleniyor. Meunier'in ayrılık kararını A Spor'a değerlendiren Başkan Doğan, şunları söyledi:

"Thomas Meunier'le ilgili durumu şöyle özetleyeyim: Ailevi nedenlerden dolayı bir madde koymuştuk sözleşmeye. Ailesinin yaşadığı bölgedeki bir takıma transfer olması durumunda anlayış gösterecektik. Burada da şöyle bir şart vardı: Anlaşacak takım her kimse daha öncesinden Trabzonspor'la iletişime geçecek ve Trabzonspor da ona göre planmasını yapacaktı. Bu maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala bir mail geldi kulübümüze. Tek taraflı olarak bize anlaşmasını bitirdiğini söyledi. Bu olayın ardından her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için avukatlara bilgi verdik. Gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. Bir daha Trabzonspor formasını giymesi mümkün değil."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN