Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık...

Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş karşılaşmasında yarın Slovakya'nın Ruzomberok takımıyla mücadele edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı'nın vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda uygulama kararı aldığı yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Trabzonspor, bir ismiyle daha yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Thomas Meunier, Nicolas Pépé, Montasser Lahtimi, Dimitrios Kourbelis ve Joaquín Fernández ile yollarını ayıran Trabzonspor bu kez de Yunan kanat oyuncusu Taxiarchis Fountas ile yollarını ayırma kararı aldı.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Karadeniz ekibi, geçen yıl yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Yunan orta saha oyuncusu Taxiarchis Fountas Trabzonspor'a veda ediyor.

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Fountas'a büyük şok: Morali yerle bir oldu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Bordo-mavili ekip, Yunan orta saha oyuncusunun menajerini kulübe çağırdı. Burada yapılacak görüşme sonrasında 28 yaşındaki Yunan oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.

Trabzonspor forması altında 35 karşılaşmada görev alan Yunan orta saha, takımına 6 gol 2 asistlik katkı sunmuştu. Tecrübeli futbolcu özellikle Abdullah Avcı'nın vazgeçilmez ismi haline gelmeyi başarmış ve Avcı yönetiminde 30 müsabakada görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN