Abdullah Avcı'nın Onuachu hayalleri yıkıldı! Trabzonspor 1.93'lük Hırvat golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Abdullah Avcı'nın Onuachu hayalleri yıkıldı! Trabzonspor 1.93'lük Hırvat golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip bir türlü Onuachu transferinde mutlu sona ulaşamadı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Abdullah Avcı'nın Onuachu hayalleri yıkıldı! Trabzonspor 1.93'lük Hırvat golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavili ekip henüz aradığı forveti bulabilmiş değil. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Abdullah Avcı'nın Onuachu hayalleri yıkıldı! Trabzonspor 1.93'lük Hırvat golcüyü getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun.

ABDULLAH AVCI'NIN ONUACHU HAYALLERİ YIKILDI

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ozan Tufan ve Anthony Nwakaeme gibi isimleri kadrosuna katan Karadeniz ekibi forvet arayışına devam ediyor. Beklenen transfer haberi ise sonunda geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Dinamo Zagreb'in kadro dışı bırakılan Mislav Orsic için teklif yapması durumunda Trabzonspor'un, geçen sezon uzun süre peşinde koştuğu Bruno Petkovic'i isteyeceği iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-09t100711-637.jpg

TRABZONSPOR 1.93'LÜK HIRVAT GOLCÜYÜ GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI OLSUN

Mislav Orsic, Nenad Bjelica'nın tavsiyesi sayesinde geçen yaz Trabzonspor'a transfer oldu. Ancak Türkiye'ye geldikten hemen sonra ciddi şekilde sakatlandı. Kendisini toparlaması çok uzun sürdü. Geri döndü ama bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı'nın gözüne giremedi. Abdullah Avcı'nın isteğiyle bordo-mavililer Oršic'i Avrupa müsabakalarının dışında bıraktı. Bu da takımda gereksiz hale geldiğini düşündürdü. Geçen sezon çok konuşulan Dinamo'ya dönüş seçeneği bu kez gerçeğe dönüşebilir.

yeni-proje-2024-08-09t100720-561.jpg

Dinamo'nun Orsic için teklif yapması durumunda Trabzonspor'un, Hırvat ekibinden geçen sezon uzun süre peşinde koştuğu Bruno Petkovic'i isteyeceği iddia edildi. Dinamo teknik direktörü Jakirovic bu sezon Kulenovic'i 11'in santrforu olarak düşünüyor... Petkovic'e şans vermiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN