Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! Trabzonspor 6 milyon euroluk yıldız oyuncuda sona geldi. Hayırlı uğurlu olsun

Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! Trabzonspor 6 milyon euroluk yıldız oyuncuda sona geldi. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde orta saha için arayışlar sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! Trabzonspor 6 milyon euroluk yıldız oyuncuda sona geldi. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavili ekipten sürpriz bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Abdullah Avcı'nın hayali gerçek oluyor! Trabzonspor 6 milyon euroluk yıldız oyuncuda sona geldi. Hayırlı uğurlu olsun.

ABDULLAH AVCI'NIN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ozan Tufan ve Anthony Nwakaeme gibi isimleri kadrosuna katan bordo-mavili yönetimden sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Sabah'ta yer alan habere göre Trabzonspor yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak üzere. Bordo-mavili ekip Muhammed Cham transferinde prensip anlaşmasına vardı.

yeni-proje-2024-08-23t120048-312.jpg

TRABZONSPOR 6 MİLYON EUROLUK YILDIZ OYUNCUDA SONA GELDİ! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Trabzonspor, Clermont forması giyen Muhammed Cham transferinde sona geldi. Haberin detaylarında bordo-mavili ekibin 23 yaşındaki orta saha için prensipte anlaşmaya vardığı söylendi. Ayrıca haberde transferdeki resmi prosedürlerin sonuçlanmasının ardından Cham’ın Trabzon'a geleceği belirtildi.

yeni-proje-2024-08-23t120101-344.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 6 milyon euro olan ve Clermont formasıyla 74 resmi maça çıkan Muhammed Cham bu karşılaşmalarda 15 gol ve 8 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN