Abdullah Avcı'nın göz bebeğiydi: Fırtına golcü ismiyle yollarını ayırıyor! Sözleşmesi feshedilecek...

Abdullah Avcı'nın göz bebeğiydi: Fırtına golcü ismiyle yollarını ayırıyor! Sözleşmesi feshedilecek...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın göz bebeği ile yollarını ayırıyor. Fırtına, golcü ismin sözleşmesini feshedecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın göz bebeği ile vedalaşıyor.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hakan Yoloğlu'nun aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, 2022-23 sezonunda Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Uruguaylı golcü oyuncu Maxi Gomez ile yollarını ayırma kararı aldı.

Geçen sezon kiralık olarak İspanyol ekibi Cadiz formasını terleten 27 yaşındaki golcü oyuncunun kısa süre içerisinde resmi olarak takımdan ayrılması bekleniyor.

Bordo-mavili ekibin, Uruguaylı golcünün sözleşmesini feshedeceğini belirten Yoloğlu, açıklamasında "Gomez ,Trabzonspor'dan bonservisiyle birlikte bir buçuk milyon euro talep ederken, Trabzonspor 1 maaş olan 300bin euro veriyor. Gomez'in yaklaşık 600-700.000 Euro karşılığında sözleşmesini feshi etmesi bekleniyor." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor forması altında 35 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 7 gol 6 asiste imza attı.

Maxi Gomez son maçına çıkacak - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN