Abdullah Avcı'dan tepki toplayan 'kadro dışı' kararı! O oyuncu UEFA listesinde yer almadı...

Abdullah Avcı'dan tepki toplayan 'kadro dışı' kararı! O oyuncu UEFA listesinde yer almadı...

Trabzonspor, bu akşam oynanacak olan Rapid Wien karşılaşması öncesinde UEFA'ya oyuncu listesini bildirdi. Abdullah Avcı, sürpriz bir karara imza atarak yıldız ismi 'kadro dışı' bıraktı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bu akşam UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Papara Park’ta Rapid Wien’i konuk edecek. Zorlu karşılaşmaya saatler kala bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, sürpriz bir 'kadro dışı' kararına imza attı.

Karadeniz ekibinde maç öncesinde UEFA’ya bildirilen listede yeni transfer Arseniy Batagov yer alırken geçen sezon 2.4 milyon euro bonservis bedeliyle takıma katılan Mislav Orsic, kadro dışı bırakıldı.

Geçen yaz kampında yaşadığı sakatlık sonrasında sezonun büyük bölümünde sahalardan uzak kalan Hırvat oyuncunun UEFA'ya bildirilen oyuncu listesinde yer almaması bordo-mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Özellikle sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarlar bu kararı nedeniyle Avcı'ya sert eleştirilerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN