Abdullah Avcı'dan tepki toplayan açıklama! 'Alamazsak da Avrupa'da bir şekilde devam etmek istiyoruz'

Abdullah Avcı'dan tepki toplayan açıklama! 'Alamazsak da Avrupa'da bir şekilde devam etmek istiyoruz'

Dün akşam evinde ağırladığı Rapid Wien'e 0-1 mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar ile bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı. Kadrosuna yıldız isimleri dahil eden bordo-mavili ekipte Avcı, Trabzonspor'un Avusturya ekibi karşısında tura veda etmesi halinde bordo-mavili takımın, yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam etmesini istediğini açıkladı. Avcı'nın bu açıklamaları tepkiyle karşılandı.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında evinde ağırladığı Avusturya ekibi Rapid Wien'e 0-1 mağlup olan Trabzonspor, tur ihtimalini zora soktu. Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar ile Karadeniz ekibinin taraftarlarının tepkisini topladı.

Dün akşam evinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Rapid Wien'i ağırlayan Trabzonspor, rakibi karşısında 90 boyunca etkisiz bir oyun ortaya koydu. Avusturya temsilcisine 0-1 mağlup olarak tur ihtimalini zora sokan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında bordo-mavili taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Wien'i Avusturya'da elemeyi hedeflediklerini vurgulayan Avcı, Trabzonspor'un Avusturya ekibi karşısında tura veda etmesi halinde bordo-mavili takımın, yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam etmesini istediğini açıkladı.

TEPKİ TOPLAYAN AÇIKLAMA

Avcı, açıklamasında "Bir müsabaka daha oynayacağız ve 5-6 antrenman yapacağız. Oyun anları süreleri vardır. Kötü oynarken öne geçersin. Bazen iyi oynarken yenik duruma düşersin. Maç kazandıkça iyi olacağımızı söyledim. Her tur geçtikçe rakipler de zorlaşacak. Bugün böyle bir gündü. Buradan çıkacağız zihinsel ve fiziksel olarak. Avusturya’da turu sonuna kadar zorlayacağız. Umarım bunun karşılığını alırız alamazsak da Avrupa’da bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk maçın 0-1 sona ermesine rağmen Avcı'nın hedef düşüren açıklamaları bordo-mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Özellikle sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarlar Avcı'yı istifaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN