Abdullah Avcı'dan skandal karar! Gol kralını 1. Lig takımına yolladı! Tepki toplayan ayrılık...

Abdullah Avcı'dan skandal karar! Gol kralını 1. Lig takımına yolladı! Tepki toplayan ayrılık...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gol kralıyla yollarını ayırma kararı aldı. Bordo-mavili ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Sezonun sona ermesiyle birlikte Thomas Meunier, Nicolas Pépé, Montasser Lahtimi, Dimitrios Kourbelis ve Joaquín Fernández ile yollarını ayıran Trabzonspor, bir ismiyle daha yollarını ayırdı. Bordo-mavili ekibin genç yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı.

Yeni sezon çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Sakaryaspor, Trabzonspor'un genç yıldızı Poyraz Efe Yıldırım'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Manav, açıklamasında "Sakaryaspor ve Trabzonspor, Poyraz Yıldırım'ın kiralık transferi için anlaştı" ifadelerine yer verdi.

Geçen sezon U19 Süper Lig'inde Trabzonspor forması altında 18 karşılaşmada görev alan 17 gole imza atarak sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Poyraz Efe Yıldırım Milli Takıma Davet Edildi - Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel

19 yaşındaki golcü oyuncunun kiralık olarak Sakaryaspor'a transfer olacağı iddiası bordo-mavili taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Genç oyuncularla çalışmayı sevmeyen Abdullah Avcı'nın genç golcünün ayrılığına onay verdiği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN