Abdullah Avcı sonunda hayaline kavuşuyor! Liverpool'un yıldızı Trabzonspor'a imzayı attı. Ertuğrul Doğan özel jetle getiriyor

Abdullah Avcı sonunda hayaline kavuşuyor! Liverpool'un yıldızı Trabzonspor'a imzayı attı. Ertuğrul Doğan özel jetle getiriyor

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı ile antrenman çalışmalarına devam eden bordo-mavililer transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımını güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibi yılın bomba haberini patlattı. Abdullah Avcı sonunda hayaline kavuşuyor! Liverpool'un yıldızı Trabzonspor'a imzayı attı. Başkan Ertuğrul Doğan özel jetle getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Defans hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavililer gözünü İngiltere devine çevirdi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Abdullah Avcı sonunda hayaline kavuşuyor! Liverpool'un yıldızı Trabzonspor'a imzayı attı. Ertuğrul Doğan özel jetle getiriyor.

ABDULLAH AVCI SONUNDA HAYALİNE KAVUŞUYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavililerden transfer müjdesi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Trabzonspor, Liverpool forması giyen Phillips'i kadrosuna katmak için ısrarını sürdürüyor. İngiliz ekibi 9 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Bordo-Mavililer ise 5 milyon euroyu gözden çıkardı.

yeni-proje-2024-07-12t084608-952.jpg

LIVERPOOL'UN YILDIZI TRABZONSPOR'A İMZAYI ATTI! ERTUĞRUL DOĞAN ÖZEL JETLE GETİRİYOR

Transfer sezonuna oldukça hareketli bir başlangıç yapan Trabzonspor, Liverpool forması giyen Nathaniel Phillips'i kadrosuna katmak için ısrarını sürdürüyor. İngiliz ekibi, geçen sezon Cardiff City'de başarılı bir kiralık dönemi geçiren 27 yaşındaki stoper için 9 milyon euro civarında bir bonservis bedeli istiyor.

yeni-proje-2024-07-12t084623-157.jpg

Bordo-Mavili Yönetim, bu bedeli 5 milyon euro seviyelerine çekmek için görüşmelere devam ediyor. Phillips'in İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılında bitiyor. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon 26 maçta bin 936 dakika sahada kaldı. İngiliz oyuncu bu süre içinde sadece 1 gol atarak takımına skor katkısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN