Abdullah Avcı canlı yayında gazeteciyi azarladı! '2 puanlı sistemden bahsediyorsun...'

Abdullah Avcı canlı yayında gazeteciyi azarladı! '2 puanlı sistemden bahsediyorsun...'

Trabzonspor'daki 2. dönemini yaşayan Abdullah Avcı, dün akşam kendisine soru soran bir gazeteciyi canlı yayında azarladı. Avcı'nın bu tavrı Karadeniz ekibinin taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş karşılaşmasında Slovakya'nın Ruzomberok takımını konuk edecek Trabzonspor'da Abdullah Avcı, maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında kendisine soru soran bir gazeteciyi azarlayarak agresif bir tavır takındı. Avcı'nın gergin halleri basın toplantısına damga vururken bordo-mavili taraftarların tepkisini çekti.

Karadeniz ekibinin deneyimli teknik adamı Abdullah Avcı, dün akşam düzenlediği basın toplantısında kendisine soru soran bir gazeteciyi canlı yayında azarladı.

Trabzon yerel basınından bir gazetecinin 'Altyapıya ciddi önem verdiğinizi söylüyorsunuz ama altyapıdan gelen oyuncuları değerlendirmediğinizi görüyoruz. Bu bir çelişki olmuyor mu? Altyapıdaki oyuncuları Trabzonspor'da ne zaman göreceğiz? Geçmişteki şampiyonluk yıllarında Trabzonspor hep altyapı oyuncularıyla şampiyonluk yaşadı' sorusunu yanıtlayan Avcı, gergin tavrıyla dikkatleri üzerine çekti.

"2 PUANLIK SİSTEMDEN BAHSEDİYORSUN"

Tecrübeli teknik adam kendisine yöneltilen bu soruya '75-83 arasından bahsediyorsun. 2 puanlık sistem. Yabancı sayısının olmadığı dönemi anlatıyorsun. Son şampiyonluk senemize bakarsan altyapıdan en çok oynatan takım bizdik. Türk futboluna en fazla genç futbolcu kazandırmış ve yurtdışına yollamış bir teknik adam olarak söylüyorum; doğru zamanda, doğru bir şekilde kullanmaya ve yatırım yapmaya devam ediyoruz. Okey' şeklinde yanıt verdi.

Avcı'nın gergin tavırları ve sert üslubu bordo-mavili taraftarların tepkisini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN