Avcı, Avrupa'da 9. kez grup aşaması öncesinde elendi

Avcı, Avrupa'da 9. kez grup aşaması öncesinde elendi

St. Gallen'e elenen Trabzonspor, Avrupa'ya havlu attı. Bu sonuçla bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, teknik adamlık kariyerinde 9. kez grup aşaması öncesinde tura veda etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre'nin vasat takımı St. Gallen'e elenen Trabzonspor, Avrupa'ya veda etti. Karadeniz ekibinde alınan başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı istifaya davet edildi. Avcı, teknik adamlık kariyerinde Avrupa'da 9. kez eleme aşamasında tura veda etti.

Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e elenen Trabzonspor, Konferans Ligi'nde de St. Gallen'e mağlup olarak turnuvada saf dışı kaldı. Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'da taraftarlar bir kez daha Avcı'yı istifaya davet etti. Özellikle Avrupa arenasında vasat bir performans ortaya koyan Avcı, 9. kez grup aşaması öncesinde saf dışı kaldı.

Tecrübeli teknik adam Avrupa'da grup aşaması öncesinde 2015 yılında AZ Alkmaar'a, 2016 yılında Shakhtar Donetsk'e, 2017 yılında Sevilla'ya, 2018 yılında Burnley'e, 2021 yılında Roma'ya 2022 yılında Kopenhag'a ve 2023 yılında Basel'e elenmişti.

Avcı bu sezonda da Rapid Wien ve St. Gallen'e elenerek Avrupa'da eleme aşamasında 9. kez tura veda etti. Futbol otoriteleri Avcı'nın Avrupa'daki bu başarısız performansını "Avrupa futbolunun en kötü teknik direktör performansı" olarak yorumladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN