Abdullah Avcı avını köşeye sıkıştırdı getiriyor! Trabzonspor'a 1.93'lük stoper geliyor. Oyuncuyla anlaşma sağlandı

Abdullah Avcı avını köşeye sıkıştırdı getiriyor! Trabzonspor'a 1.93'lük stoper geliyor. Oyuncuyla anlaşma sağlandı

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavili ekip stoper hattına takviyelerde bulunmaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Abdullah Avcı avını köşeye sıkıştırdı getiriyor! Trabzonspor'a 1.93'lük stoper geliyor. Oyuncuyla anlaşma sağlandı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan Karadeniz ekibi yılın bomba transfer haberini duyurdu. Abdullah Avcı avını köşeye sıkıştırdı getiriyor! Trabzonspor'a 1.93'lük stoper geliyor. Oyuncuyla anlaşma sağlandı, hayırlı olsun.

ABDULLAH AVCI AVINI KÖŞEYE SIKIŞTIRDI GETİRİYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Stoper hattı için çalışmalarına devam eden Karadeniz ekibi yeni bombayı patlattı. Fotospor'da yer alan habere göre Trabzonspor, Championship ekibi Watford forması giyen Hollandalı stoper Wesley Hoedt'in transferi için mutlu sona ulaştı. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan oyuncunun transfere sıcak bakması işi kolaylaştırıyor. Çünkü önümüzdeki yıl bonservissiz kaybetme riskiyle karşı karşıya olan Watford yönetimi de transfere yeşil ışık yaktı.

yeni-proje-2024-07-23t141059-090.jpg

TRABZONSPOR'A 1.93'LÜK STOPER GELİYOR! OYUNCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI, HAYIRLI OLSUN

Trabzonspor'un Wesley Hoedt transferi için yaptığı teklif kulübü Watford tarafından kabul edildi. 30 yaşındaki Hollandalı stoperin önümüzdeki birkaç gün içinde sağlık kontrolünden geçmek üzere Türkiye'ye geleceği belirtildi. Championship ekibinin geçtiğimiz sezonun yıldızı olan ve ödül alan hollandalıyı göndermek istemediği ancak sözleşmesinin bitmesine son 1 yıl kalması nedeniyle elinin kolunun bağlı olduğu iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-23t141107-832.jpg

Wesley Hoedt'in Trabzonspor'a transferi hakkında FLW'ye açıklamalarda bulunan kulübe yakın kaynaklar ise tepki gösteren taraftarları sakin olmaya çağırdı. Spor yorumcusu Justin ise şu yorumda bulundu:

"Wesley Hoedt geçtiğimiz sezon yılın oyuncusu seçilmişti. Elbette Watford onu çok özleyecek. Ancak o da Avrupa'da futbol oynamak istiyor. Kendisini göstermek istiyor. Belki de bunlar son şansları. Değerlendirmek istemesi çok normal. Kulüp de para kazanmanın hesaplarını yapıyor. Sonuçta sözleşmesi seneye bitiyor. Önümüzdeki yıl bedava elden kaçırmak da var. 2-3 milyon sterlin gibi bir rakamdan bahsediliyor. Bu ciddi bir rakam. Eğer kulüp bu parayı hemen transfere harcarsa yokluğu hissedilmez."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN