ABD, Sırbistan'ı LeBron ve Durant ile geçti

ABD, Sırbistan'ı LeBron ve Durant ile geçti

Olimpiyat'ta heyecan, ABD'nin yıldız dolu kadrosuyla Sırbistan karşısına çıkmasıyla doruğa ulaştı. LeBron James ve Kevin Durant'in liderliğinde sahaya çıkan ABD, etkileyici bir performans sergileyerek Avrupa basketbolunun önemli temsilcilerinden Sırbistan'ı mağlup etti.

Paris 2024 Olimpiyatları'nda basketbol heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. NBA yıldızlarından oluşan Amerika Birleşik Devletleri takımı, Avrupa basketbolunun güçlü temsilcilerinden Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk çeyreğinde Nikola Jokic liderliğindeki Sırbistan hızlı bir başlangıç yapsa da, Kevin Durant'in oyuna dahil olmasıyla ABD rüzgarı tersine çevirdi.

Maçın başında Sırbistan, NBA yıldızı Nikola Jokic'in önderliğinde hızlı bir başlangıç yaparak skoru 10-2'ye getirdi. Bu erken skor üstünlüğü, ABD koçu Steve Kerr'ü erken bir mola almaya yönlendirdi. Mola dönüşünde Kevin Durant'in oyuna girmesiyle ABD, maça yeniden ortak oldu ve ilk çeyreği 25-20 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte sahneye çıkan Kevin Durant, attığı her şutta isabet bularak ABD'nin hücum gücünü artırdı. Durant'in performansı, ABD'nin soyunma odasına 58-49'luk bir üstünlükle gitmesini sağladı. Maç boyunca yalnızca bir şut kaçıran Durant, 9'da 8 isabetle 23 sayı kaydetti. LeBron James ise 21 sayı, 9 asist ve 7 ribaunt ile etkileyici bir performans sergiledi.

Sırbistan'da Nikola Jokic 20 sayı, 7 asist ve 4 ribaunt ile mücadele etti. Bogdan Bogdanovic ise 14 sayı ve 6 ribauntla takımına katkı sağladı. ABD, grubun ikinci maçında Güney Sudan ile karşılaşacakken, Sırbistan ise Porto Riko'ya karşı mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN