93 gol 12 asist gol makinası Ali Koç'un uçağına bindi geliyor! Mourinho: Bana onu alın sizi şampiyon yapayım diyordu

93 gol 12 asist gol makinası Ali Koç'un uçağına bindi geliyor! Mourinho: Bana onu alın sizi şampiyon yapayım diyordu

Fenerbahçe taraftarının beklediği transfer geldi. Ali Koç'un uçağıyla gelen dünya yıldızı Süper Lig'de fırtına estirecek. Mourinho istedi, şampiyon yapacağım dedi Ali Koç getirtti. İşte dünya yıldızı o futbolcu...

BURAK ÖZTOPRAK

Başarılı kariyeriyle dikkat çeken dünya yıldızı Fenerbahçe ile anlaştı. Ali Koç'un uçağıyla sarı lacivert formayı giymek üzere yola çıktı. Başarılı kariyeriyle Mourinho'nun dikkatini çeken gol makinası Süper Lig'de...

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe, dünya futbolunun önemli isimlerinden Jose Mourinho'nun da çok istediği Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattı. Faslı golcü, Sarı-Lacivertli kulüple 4 yıllık sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki ve 1.92 boyundaki forvet, yeni takımında yıllık 4 milyon euro ücret alacak ve maç başı bonuslarla gelirini artırma fırsatı bulacak.

fbl-esp-liga-sevilla-villarreal-1024x682-1.webp

BÜYÜK BEKLENTİLER

Youssef En-Nesyri, kariyeri boyunca gösterdiği performansla adından söz ettiren bir oyuncu. Kariyeri boyunca attığı 93 gol ve yaptığı 12 asistle golcü kimliğini kanıtlayan En-Nesyri, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edildi. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği bu transfer, Fenerbahçe taraftarını da heyecanlandırdı.

youssef-en-nesyri.jpg

JOSE MOURİNHO'NUN ETKİSİ

Jose Mourinho'nun isteğiyle transfer edilen En-Nesyri, Portekizli teknik adamın planlarında önemli bir rol oynayacak. Mourinho, hücum hattında yaratıcı ve güçlü bir forvet arayışındaydı ve En-Nesyri bu beklentileri fazlasıyla karşılayan bir oyuncu. Yüksek top hakimiyeti, hava toplarındaki üstünlüğü ve gol vuruşlarındaki başarısıyla En-Nesyri, Fenerbahçe'nin hücum gücünü katlayacak.

youssef-en-nesyri-1.jpg

FENERBAHÇE'NİN HEDEFLERİ

Bu transferle birlikte Fenerbahçe, hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da iddialı bir takım kurma hedefini sürdürüyor. Youssef En-Nesyri'nin gelişi, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki en önemli adımlarından biri olarak değerlendiriliyor. Takımın hücum hattındaki eksikliği dolduracak olan Faslı golcü, Fenerbahçe'nin bu sezonki en büyük kozu olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN