45 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a 'evet' dedi! 61 gol 84 asist: Kartal bombayı patlatıyor...

45 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a 'evet' dedi! 61 gol 84 asist: Kartal bombayı patlatıyor...

Transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez 45 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın.

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek çarpıcı bir istatistiğe imza atan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, 45 milyon euroluk süper yıldızın transferi için geri sayıma geçti.

Transfer döneminde Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour ve Felix Uduokha transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bir bombayı daha patlatıyor.

Portekizli gazeteci Bruno Andrade'nin haberine göre; Portekizli hücum oyuncusu João Mário Beşiktaş'a transfer olmayı kabul etti.

Benfica'nın 31 yaşındaki hücum oyuncusunun transferi için yaklaşık 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Kulüpler arasındaki görüşmelerin kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu için bugüne dek toplamda 45,98 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Portekizli hücum oyuncusu geçen sezon Benfica forması altında 51 karşılaşmada görev alırken 9 gol 4 asiste imza attı.

Portekizli futbolcu, futbol kariyeri boyunca ise 441 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 61 gol 84 asiste imza attı. Kartal'ın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş'ta sol kanada Joao Mario hamlesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN