45 milyon euroluk gol makinesi! Başkan Hasan Arat süper yıldıza siyah-beyazlı formayı giydirecek!

45 milyon euroluk gol makinesi! Başkan Hasan Arat süper yıldıza siyah-beyazlı formayı giydirecek!

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, 45 milyon euroluk gol makinesinin transferi için resmi adımı attı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bu kez gözünü 45 milyon euroluk süper yıldıza dikti. Kartal'ın başkanı Hasan Arat, 45 milyon euroluk gol makinesine siyah-beyazlı formayı giydirmek için kolları sıvadı.

3 Ağustos'ta Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Beşiktaş, 45 milyon euroluk gol makinesi için harekete geçti.

Gabriel Paulista, Ciro İmmobile ve Rafa Silva gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en iddialı takımını kuran Beşiktaş, bu kez de gözünü 45 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Kartal, Suudi Arabistan ekibi Al İttihad formasını terleten Portekizli hücum oyuncusu Filipe Jota'ya teklif sundu.

Arap ekibiyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki hücum oyuncusunun kiralık olarak transfer edileceği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Portekizli golcü için bugüne dek toplamd 45,30 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Jota - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Hücum hattında her mevkide rol alabilen golcü oyuncu, geçen sezon Arap ekibinin forması altında 25 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sundu. Golcü oyuncu futbol kariyeri boyunca ise tüm kulvarlarda toplamda 224 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 50 gol 46 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN