44 milyon euroluk süper yıldız! Fenerbahçe yüzyılın bombasını patlatıyor...

44 milyon euroluk süper yıldız! Fenerbahçe yüzyılın bombasını patlatıyor...

Transferlerini peş peşe açıklayan Fenerbahçe, bu kez 44 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya, yüzyılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Jose Mourinho önderliğinde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı, Şampiyonlar Ligi'nde ise grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, yüzyılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı.

Transfer döneminin açıldığı günden bu yana Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin'i kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, bu kez tarihi bir transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Geçen sezon Fred'in sakatlık yaşadığı dönemde orta sahada büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe, orta saha transferine ağırlık verdi. Kadrosunu yıldız isimlerle doldurarak taraftarlarını heyecanlandırmayı planlayan sarı-lacivertli ekip, 44 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Fotomaç'ın Arap basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe, Arap ekibi Al Ittihad formasını terleten Fransız orta saha oyuncusu N'golo Kante'yi transfer listesine aldı. Sarı-lacivertli ekibin, Fransız orta saha oyuncusuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 44 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçen sezon Arap ekibinin forması altında 44 karşılaşmada görev alan Fransız yıldız, takımına 4 gol 6 asistlik katkı sundu.

N'Golo Kanté - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN