42 milyon euroluk süper yıldız! Mourinho transfer bombasını patlatıyor...

42 milyon euroluk süper yıldız! Mourinho transfer bombasını patlatıyor...

Transfer döneminin en aktif takımlarından biri olan Fenerbahçe yeni hedefini belirledi. Kanarya, 42 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri transferlerinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, bu kez de 42 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve 2014 yılından bu yana Süper Lig'de devam eden şampiyonluk özlemini sonlandırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü 42 milyon euroluk yıldız oyuncuya dikti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yanına üst düzey bir takviye yapmayı amaçlayan Fenerbahçe, hedefini belirledi.

Fotomaç'ın haberine göre; Orta sahaya takviye isteyen Jose Mourinho'nun transfer listesinde ilk sırada İngiliz ekibi Nottingham Forest formasını terleten Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Ibrahim Sangaré bulunuyor.

Sarı-lacivertli yönetimin 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için ilk teması kurduğu öne sürüldü. Kanarya'nın Sportif Direktörü Mario Branco'nun kısa süre içerisinde İngiliz ekibiyle masaya oturacağı iddia edildi.

Galatasaray'ın gözü Ibrahim Sangare'de

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 26 yaşındaki ön libero için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinin forması altında 17 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu, takımı adına skor katkısı sunamadı.

Portekizli hocanın bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu öne sürüldü. Yıldız oyuncunun da Mourinho faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN