4 maçtır gol atamayan Trabzonspor'da taraftarlardan Avcı'ya tepki! 'Hocanı da yen Trabzon'

4 maçtır gol atamayan Trabzonspor'da taraftarlardan Avcı'ya tepki! 'Hocanı da yen Trabzon'

Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, tur umudunu Trabzon'a bırakırken taraftarlar Avcı'ya 'Hocanı da yen Trabzon' mesajlarıyla tepki gösterdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre'nin St. Gallen takımıyla karşılaşan Trabzonspor, ikinci yarıda etkisiz bir oyun ortaya koyarak zayıf rakibiyle 0-0 berabere kaldı ve tur şansını Trabzon'a bıraktı.

Rapid Wien'e elenerek Avrupa Ligi'ne veda eden Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, İsviçre'de St. Gallen'in konuğu oldu. Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında İsviçre temsilcisi Karadeniz ekibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarken bordo-mavili taraftarlar oynanan oyun nedeniyle Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi.

Tecrübeli teknik adamın yaptığı oyuncu değişiklikleri sonucunda St. Gallen oyun üstünlüğünü ele geçirirken Trabzonspor'da taraftarlar Avcı'nın değişiklikleri sonrasında sosyal medyada 'Hocanı da yen Trabzon' paylaşımlarında bulunarak Avcı'yı hedef aldı.

Zayıf İsviçre ekibiyle 0-0 berabere kalan bordo-mavili ekip, 4 maçtır rakip filelere gol bırakamıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN