38 milyon euroluk süper yıldız Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Galatasaray'ın eski yıldızının kardeşi imzayı atıyor...

38 milyon euroluk süper yıldız Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Galatasaray'ın eski yıldızının kardeşi imzayı atıyor...

Bombaları peş peşe patlatan Fenerbahçe, bu kez de 38 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan ile resmi sözleşme imzalayan Fenerbahçe, bu kez orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Kanara, 38 milyon euroluk süper yıldızın transferini bitirmek için artık resmen gün sayıyor.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de 10 yıldan bu yana devam eden şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, transfer operasyonuna devam ediyor.

Toplu bir imza töreni gerçekleştirerek Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertli ekip, bu kez de 38 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

TRT Spor'dan Barış Yurduseven'in aktardığına göre; Sarı-lacivertli ekip, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Manchester United formasını terleten orta saha oyuncusu Sofyan Ambrabat'ı kadrosuna katmak üzere.

Galatasaray'ın istediği Manchester United'ın yıldızından Fenerbahçe'ye müjde! | Goal.com Türkçe

Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Yurduseven, paylaşımında "Fenerbahçe geçen sezon MANU’da oynayan Faslı yıldız Sofyan Ambrabat ile anlaşma noktasına geldi… Fenerbahçe bu transferde çok ısrarlı ve kıran kırana bir pazarlık içindeler… Çok gizli tutulan bu transferde Jose çok istekli…" ifadelerine yer verdi.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 38 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun, Galatasaray'ın eski yıldızı olan Nordin Amrabat ile görüştüğü ve İstanbul hakkında kendisinden bilgi aldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN