38 milyon euroluk dünya yıldızı Fenerbahçe'ye 'evet' dedi! Resmi açıklama an meselesi...

38 milyon euroluk dünya yıldızı Fenerbahçe'ye 'evet' dedi! Resmi açıklama an meselesi...

Mourinho'nun raporu ile çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 38 milyon euroluk orta saha oyuncusunun transferi için geri sayıma geçti.

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, 38 milyon euroluk bombayı patlatmak için geri sayıma geçti. Kanarya, süper yıldıza kavuşmak için resmen gün sayıyor.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun aktardığına göre; Fenerbahçe, bonservisi Fiorentina'da bulunan Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olmayı kabul ettiği öne sürüld.

İki ekibin 15 milyon euro civarında satın alma opsiyonlu kiralama transferi üzerinde anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 38 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Kanarya'nın bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Sofyan Amrabat'ta yeni gelişme! Galatasaray...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN