37 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı! Yer yerinden oynayacak...

37 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı! Yer yerinden oynayacak...

Yeni sezonda iddialı bir kadro ile mücadele etmeyi hedefleyen Beşiktaş, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Kartal, 37 milyon euroluk süper yıldız için geri sayıma geçti.

Birbirinden yıldız isimleri kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bu kez 37 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda savunma hattındaki kaliteyi yükseltmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekip, bir yıldızı daha kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; İspanyol devi Atletico Madrid ile yollarını ayıran İspanyol savunma oyuncusu Mario Hermoso Beşiktaş'a yakın. Daha önce de tecrübeli savunma oyuncusuyla ilgilenen siyah-beyazlı ekibin yıldız stoperden olumsuz yanıt aldığı vurgulanırken bu kez transferi bitirmeye yakın olduğu öne sürüldü.

Arabistan'dan gelen teklifleri reddeden yıldız futbolcunun futbol kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ve bu nedenle de Beşiktaş'ın teklifine bu kez yeşil ışık yaktığı ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 37,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İspanyol savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon Atletico Madrid altında 45 karşılaşmada görev alırken takımına 2 gol 2 asitlik katkı sundu. Kartal'ın kısa süre içerisinde bu transferde mutlu sona ulaşabileceği iddia edildi.

Mario Hermoso - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN