35 milyon euroluk orta saha! Galatasaray bombayı patlatıyor: Aslan, tek kuruş ödemeyecek...

35 milyon euroluk orta saha! Galatasaray bombayı patlatıyor: Aslan, tek kuruş ödemeyecek...

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna yalnızca Batshuayi'yi katan Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 35 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Yaz transfer döneminin suskun takımlarından biri olan Galatasaray bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 35 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Okan Buruk'n raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, orta saha takviyesi için çalışmalarını hızlandırdı. Geçen sezon Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, önceliğini bu pozisyona verdi.

A Spor'un haberine göre; Sağ bek Doue transferinde mutlu sona çok yaklaşan Galatasaray, rotayı orta sahaya çevirdi.

Sarı-kırmızılı ekibin, İtalyan devi Juventus ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot için harekete geçtiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı yöneticilerin Fransız yıldızın menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

Adrien Rabiot - Oyuncu profili | Transfermarkt

Fransız oyuncu önceliğini İngiltere'den gelen tekliflere vermiş olsa da Galatasaray'ın bu transferde oldukça ısrarcı olduğu öne sürüldü. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Fransa formasıyla EURO 2024'te 5 maçta forma giydi.

Yıldız orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 35 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN