32 milyon euroluk orta saha Galatasaray'a 'evet' dedi! İmzalar atılıyor...

32 milyon euroluk orta saha Galatasaray'a 'evet' dedi! İmzalar atılıyor...

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Galatasaray, 32 milyon euroluk orta saha oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz sezon Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yaz transfer döneminde önceliğini orta sahaya verdi. Sarı-kırmızılı ekip, 32 milyon euroluk orta saha ile el sıkıştı. Aslan, transferi resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk'un yönetiminde sürdüren Galatasaray, bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Batshuayi haricinde henüz takviye yapamayan sarı-kırmızılı ekip, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.

Fanatik'in İngiliz basınından aktardığı habere göre; Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz devi Manchester United formasını terleten 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Scott McTominay transferi için geri sayıma geçti. Aslan'ın İskoç orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan tecrübeli orta saha oyuncusu, geçen sezon İngiliz ekibinin forması altında 43 karşılaşmada görev alırken 10 gol 3 asiste imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin, kısa süre içerisinde İngiliz deviyle anlaşmaya varması ve yıldız orta saha oyuncusunu resmi olarak kadrosuna katması bekleniyor.

Galatasaray, Scott McTominay transferi için İngiltere'de

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN