30 milyon euroluk süper yıldız! Fenerbahçe büyük bombayı patlatıyor: 91 gol 75 asist...

30 milyon euroluk süper yıldız! Fenerbahçe büyük bombayı patlatıyor: 91 gol 75 asist...

Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasına takviye yapma kararı alan Fenerbahçe, gözünü 30 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

2008 yılından bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele etmeyi amaçlayan Fenerbahçe, bu akşam 3. ön eleme turu ilk maçında Lille ile karşılaşacak. Zorlu müsabakadan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekipteki transfer harekatı devam ediyor.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve Youssef En-Nesyri transferlerinde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli ekip, bu kez gözünü 30 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında bu pozisyona takviye yapma kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü Almanya'ya dikti. Orta sahasına yıldız bir takviye yapmayı hedefleyen Fenerbahçe, Alman devi Bayern Münih'in yıldız ismi Leon Goretzka'ya kancayı taktı.

A Spor'un haberine göre; Bayern Münih, Leon Goretzka için Fenerbahçe'ye mesaj yolladı. Kanarya'nın sportif direktörü Mario Branco'nun kısa süre içinde Almanya'ya gideceği ve bu transfer için görüşmelere başlayacağı iddia edild.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Bayern Münih formasını 42 maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 6 gol ve 11 asiste imza attı.

Alman süper yıldız, futbol kariyeri boyunca ise tüm kulvarlarda 450 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 91 gol 75 asiste imza attı.

Leon Goretzka - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN