26 milyon euroluk gol makinesi imzaya geliyor! Fenerbahçe yeni golcüsüne kavuşuyor! Resmi açıklama an meselesi

26  milyon euroluk gol makinesi imzaya geliyor! Fenerbahçe yeni golcüsüne kavuşuyor! Resmi açıklama an meselesi

Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe, 26 milyon euroluk golcünün transferinde mutlu sona ulaştı. Kanarya, yeni golcüsüne kavuşuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano'nun konuğu olacak Fenerbahçe, bir bombayı daha patlattı. Kanarya, 26 milyon euroluk gol makinesinin transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli ekip, transferi resmi olarak açıklamak için artık resmen geri sayıma geçti.

Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan ile resmi sözleşme imzalayan Fenerbahçe, golcü transferinde de mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe 26 milyon euroluk gol makinesiyle el sıkıştı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Fenerbahçe, bir süredir transfer gündeminde yer alan Youssef En-Nesyri transferini tamamladı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Sevilla formasını terleten Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Golcü oyuncuyu alacak özel jet havalandı ve bugün saat 14.00'te Sevilla'da olacak.

Faslı golcü özel işlerini hallettikten sonra uçak havalanacak ve oyuncu sağlık kontrolü için İstanbul'da olacak.

Fanatik'in, İspanyol basınından derlediği habere göre; Kanarya'nın İspanyol ekibine 18-20 milyon euro arasında bir bonservis bedeli ödeyeceği bu bedelin bonuslar ile 25 milyon euroyu bulabileceği belirtildi.

Youssef En-Nesyri - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN