24 milyon euroluk savunmacı imzayı resmen attı! Trabzonspor 3 yıllık anlaşmayı duyurdu...

24 milyon euroluk savunmacı imzayı resmen attı! Trabzonspor 3 yıllık anlaşmayı duyurdu...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, 24 milyon euroluk savunma oyuncusunun transferini resmen açıkladı.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında Slovak ekibi Ruzomberok'u 0-2 mağlup ederek ikinci karşılaşma öncesinde büyük avantaj yakalayan Trabzonspor, bir transferi daha resmen açıkladı. Bordo-mavili ekip, 24 milyon euroluk savunma oyuncusuyla 3 yıllık anlaşma imzalandığını açıkladı.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme ve Pedro Malheiro'yu kadrosuna katarak yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, her bir sezon için 2 milyon 500 bin avro garanti ücret ve 500 bin avro imza ücreti ödenecektir. Futbolcunun, 2025/2026 futbol sezonu tescil döneminde 5 milyon avro, 2026/2027 futbol sezonunda 4 milyon avro karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 5'i oranında ödeme yapılacaktır."

Resim

Kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan tecrübeli savunma oyuncusu şunları söyledi:

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim buraya gelmemi çok isteyen ve bunun için fedakarlıklar yapan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Trabzonspor benim için doğru bir kulüp. Çevreme de Trabzonspor’un benim için doğru yer olduğunu söyledim. Kafamda hiçbir şüphe olmadan buradayım. Bir an önce Trabzonspor forması ile sahaya çıkmayı ve takım arkadaşlarımla mücadele etmeyi istiyorum. Hepimiz adına başarılı bir sene olacağını umuyorum. Benim konuşma yerim sahanın içi. Artık sahanın içinde konuşma vakti. Sözlerimin bir kısmını da Atletico Madrid’e ayırmak istiyorum. Uzun yıllar boyunca formasını terlettiğim Atletico Madrid’e, Trabzonspor’a transferime izin verdiği için teşekkür ediyorum"

Özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkatleri üzerine çeken yıldız savunmacı için bugüne dek toplamda 24,3 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN