2-2'nin ardından Szymanski'yi paramparça etti: Sen kimsin İsmail Kartal'a kapris yapıyorsun

2-2'nin ardından Szymanski'yi paramparça etti: Sen kimsin İsmail Kartal'a kapris yapıyorsun

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe Fred'in golüyle Sivas deplasmanında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Fode Koita'nın golüyle maça eşitlik gelirken, İrfan Can Kahveci'nin golüne Rey Manaj'ın yanıt vermesi Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkını 4'e çıkardı.

Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra BTV kanalında İsmail Kartal'ı çok sert bir dille eleştiren Ümit Özat 3 futbolcu haricinde Szymanski, Cengiz Ünder, Ferdi Kadıoğlu ve Serdar Dursun'u resmen haşladı. İşte Özat'ın değerlendirmeleri...

BU OYUNCU GRUBUNA YAZIKLAR OLSUN

Benim sol bek olarak 3 kupam var Ferdi'nin daha 1 tane kupası yok, Ferdi'nin neyini kıskanacağım. Ferdi Fenerbahçe'nin sol beki değil, bunu kaç kez kaç defa söyledim. Fenerbahçe'nin stoperleri topu oyuna sokamıyor. Gerçekten bu oyuncu grubuna yazıklar olsun, Cengiz oyna giriyor bu adam 15 milyon euro'luk oyuncu mu değil mi belli değil. Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un antrenmana çıkmaması lazım kurtarıcı olarak oyuna giriyor. Mert Hakan, o, bu, nasıl sokağa çıkacaksınız! Artık sosyal medyayla, tweetle insanları kandıramazsınız.

SZYMANSKİ SEN KİMSİN!

Çağırın Alex'i, çağırın Tuncay Şanlı'yı anlatsın şampiyonluk baskısı nasıl kaldırılır, nasıl hedefe gidilir oturup anlatsınlar size. Ben böyle ruhsuz bir oyuncu grubu görmedim. Fred, İsmail ve İrfan Can dışında elle tutulur futbolcu yok. Szymanski sen kimsin İsmail Kartal'a kapris yapıyorsun? 15 maçtır golün yok insanda biraz da utanma sıkılma olur. Bir de Szymanski için 40 milyonuro diyorlar, ne 40 milyon euro'su! Kim biraz eleştirse hain ilan ettiniz, İsmail Kartal dünya üzerinde en şanslı teknik direktördü. 15-20 sene önce Sivasspor'u nasıl çalıştırdıysa aynı öyle devam ediyor. İsmail Kartal 3 kez Fenerbahçe'de çalışacak hoca mı?

gls2xl-wmaimp5t.jpg

15 yılda 32 kaptan değişir mi? Başakşehir maçından sonra Deniz Türüç'ü not edin dediniz, sonra ne oldu? O da sizi not etti. Sürekli bir düşman kazanma, sürekli düşman hattını genişletmeyle iş buralara kadar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN