19,5 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti! Fenerbahçe'de En-Nesyri şoku: Bunu kimse beklemiyordu

19,5 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti! Fenerbahçe'de En-Nesyri şoku: Bunu kimse beklemiyordu

Fenerbahçe forması altında 11 karşılaşmada görev alarak sadece 1 gole imza atan En-Nesyri hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Yaz transfer döneminde 19,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Faslı golcü En-Nesyri, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Beklenen katkıyı veremeyen golcü oyuncu sürpriz bir karara imza atmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana sarı-lacivertli forma altında gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Faslı golcü hakkında herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde 19,5 milyon euro boservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan golcü oyuncu, ayrılık ihtimalini düşünmeye başladı. Bu durumun ardından Sevilla'nın, eski oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 11 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 1 gollük katkı sunarak beklentilerin altında kaldı.

Youssef En-Nesyri - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN