123 milyon euroluk süper yıldız! Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi...

123 milyon euroluk süper yıldız! Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, dün akşam Lugano deplasmanından zaferle döndü. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, 123 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lugano'yu 4-3 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Faslı orta saha oyuncusu En Nesyri transferinde mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli ekip, bu kez de 123 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

Transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Fenerbahçe, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran siyah-beyazlı ekip, 13 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye imza attığı günden bu yana İngiliz devi Manchester City’nin yıldızı Mateo Kovacic için yoğun uğraş veriyor.

Yeni sezonda Fenerbahçe'yi Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştırmayı hedefleyen Mourinho'nun Hırvat orta sahayı ikna etmek için her yolu denediği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 46 karşılaşmada görev alırken 3 gol 1 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 123 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Mateo Kovacic believes Premier League title race will come down to nerves | beIN SPORTS

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN